Rumenler, Galatasaray'a transferi duyurdu!
Romanya basını, Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi resmen transfer ettiğini açıkladı.
Galatasaray için flaş Iasmin Latovlevici iddiası! Romanya'nın Sport gazetesi Kardemir Karabükspor forması giyen 31 yaşındaki sol bek Iasmin Latovlevici'nin Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu transferi bizzat kendisinin bitirdiği belirtilirken Galatasaray'ın Iasmin Latovlevici için Karabükspor'a 700 bin Euro ödeyeceği kaydedildi.
3 YILLIK ANLAŞMA
Sezon başındaki sakatlığı nedeniyle Karabükspor'da bu sene henüz forma şansı bulamayan tecrübeli sol bekin Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.
31 yaşındaki futbolcu için en yüksek ödenen bonservis ücreti, Steaua'nın Poli Timisoara'ya ödediği 600 bin Euro'ydu. Latovlevici, transferin tamamlanması halinde kendi transfer rekorunu kırmış olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Oli McBurnie, Acun Ilıcalı'yı haklı çıkardı!

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!


























