Rövanşta tur istiyor, bekliyoruz!
Galatasarayımız, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Galatasarayımız, Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda 12 Şubat Çarşamba Günü oynanacak olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan naklen ekranlara gelecek.
Mücadeleyi hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ile Serkan Çimen yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Yasin Kol üstlenecek. VAR'da Ali Palabıyık, AVAR'da Serkan Olguncan görev yapacak.
Ligde son 5 maçını kazanarak, lider ile olan puan farkını 3'e indiren takımımız, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali ilk maçında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı mücadeleden 2-0 yenilgiyle ayrılmıştı.
Takımımız, Alanyaspor engelini geçmesi durumunda yarı final etabında Antalyaspor - Sivasspor eşleşmesinden turlayan takım ile eşleşecek.
Galatasaray ve Alanyaspor tarihinde 9 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 7'sinde takımımız galip geldi. 1 maç berabere biterken rakip takım, kalan 1 maçta sahadan galibiyetle ayrıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

Marcus Rashford, Atletico Madrid maçında yok

Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Francisco Conceicao: "Galatasaray zor olacak"

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"





















