Rota yeniden Podolski!..
Löw, “Milli takımı istiyorsan daha fazla oynaman lazım” dedi, Arsenal'de forma şansı azalan Lukas Podolski, kendisini daha önce de isteyen Galatasaray'ı artık daha ciddi düşünmeye başladı.
Fatih Terim, Mancini ve Prandelli dönemlerinde Galatasaray'ın rüyasını süsleyen, ancak her fırsatta İngiltere’de kalmak istediğini belirten golcü, bu kez fikir değiştirdi. Çünkü Alman Milli Takımı’nın patronu Löw, yıldızına çok net bir mesaj gönderdi: Bu formayı istiyorsan bulunduğun takımda daha fazla oynamalısın.
Kaynak Alman medyası
Alman basınına göre, Arsenal’da sezona kötü bir başlangıç yapan ve hayli az fırsat bulan Podolski bu mesajı fazlasıyla ciddiye aldı ve teklifleri masaya yatırdı. Galatasaray’ın ısrarla kendisini istemesi ve son yıllarda düzenli olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmesi gibi faktörler deneyimli futbolcunun aklını çeldi. Arsenal, olası bir resmi teklife sıcak bakıyor ve Podolski’nin maaşını ödemekten kurtulacağı için kolaylık sağlamaya da hazır. Bu gelişmelerin ardından Sarı- Kırmızılılar’ın devre arası gelmeden hem İngilizler’in hem de Podolski’nin kapısını çalıp görüşmelere başlayacağı vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"

İngiltere'de tartışma: Arsenal, tarihin 'en çirkin' lideri mi?

Luciano Spalletti'den Galatasaray itirafı!






















