Ronaldo itirafı: "Namaz için antrenmanı durduruyordu"
Al-Diraiyah'ta forma giyen Waleed Abdullah, Al-Nassr'da top koşturduğu dönemde Cristiano Ronaldo'nun namaz vakitlerinde antrenmanı durdurduğunu söyledi.
Suudi Arabistan ekibi Al-Diraiyah'ta forma giyen Waleed Abdullah, Cristiano Ronaldo ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
Arabistanlı file bekçisi, Al-Nassr'da oynadığı dönemde antrenmanın namaz vakitlerine denk gelmesi halinde Ronaldo'nun teknik direktörle konuşup idmanı durdurduğunu söyledi.
"NAMAZA GİTMEMİZİ İSTİYORDU"
Waleed Abdullah yaptığı açıklamada, "Eğer antrenmandaysak ve ezan vaktiyse; Cristiano Ronaldo o an teknik direktörle görüşüp antrenmanı durdurmasını ve namaza gitmemizi istiyordu." ifadelerini kullandı.
38 yaşındaki file bekçisi, 2017-2024 yılları arasında Al-Nassr forması giymişti. Geçen yaz sözleşmesi sona eren Abdullah, bedelsiz olarak Al-Diraiyah' imza attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!























