"Ronaldo ilaçları fazla kaçırmış"
Cristiano Ronaldo'nun yaptığı 'mutsuzum' açıklamasına bir tepki de La Liga ekiplerinden Getafe'nin başkanı Angel Torres'den geldi.
Webaslan Dış Haberler

Yaptığı 'mutsuzum' açıklamasıyla bir anda gündeme oturan Cristiano Ronaldo'nun durumuna ilişkin takım arkadaşlarının yanı sıra farklı cephelerden de açıklamalar geliyor.
Son olarak La Liga ekiplerinden Getafe'nin başkanı Angel Torres, Cristiano Ronaldo'nun 'mutsuzluğuna' değinerek; "Cristiano ilaçlarının dozunu kaçırmış olmalı. O daha az bencil olmak zorunda. Ama biz de ona göre anlayışlı olmalıyız." şeklinde konuştu.
Real Madrid yönetimi ile kurduğu yakın ilişkiler ile de tanınan Torres; "Cristiano'ya karşı anlayışlı olmalıyız çünkü o bencilliğini durdurmak zorunda değil. Gol attığında biz onun bencil olduğunu düşünüyoruz ancak, onu sadece arkasından izleyen insanları düşünmek gibi mecburiyeti yok." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!

Napoli'ye 84'te büyük şok!
