Ronaldinho'nun serbest kalma talebi reddedildi
İki Ballon d'Or sahibi olan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Paraguay'da devam eden tutukluluk halinin iptaline yöenlik avukatları aracılığıyla açtığı davada karar yıldız ismin aleyhine çıktı.

Sahte pasaportla Paraguay'a giden ve durumun tespit edilmesinin ardından tutuklanan Ronaldinho ve ağabeyi Roberto'nun serbest kalma talepleri temyiz mahkemesi tarafından reddedildi.
Brezilya basınına çıkan haberlerde sahte pasaportla yakalanmalarının ardından Ronaldinho ve ağabeyinin avukatları aracılığıyla açılan temyiz mahkemesinde tutukluluk kararlarının bozulmadığı açıklandı. Avukatların Ronaldinho için kefaletle serbest bırakılması veya tutukluluk hallerinin iptali için davanın reddedilmesi sebebiyle ikilinin bir süre daha hapishanede kalacakları ileri sürüldü.
Daha önceden yapılan açıklamada Ronaldinho'nun Paraguay'da 6 ay daha hapiste kalacağı belirtilmişti. İyi hal indirimi sebebiyle Ronaldinho2nun 6 aydan daha kısa süre hapishanede kalabileceği de iddialar arasında yer alıyor.
Öte yandan Ronaldinho'nun Paraguay'da kaldığı hapishanede mahkumların arasında salon futbolu turnuvası düzenleneceği ve yıldız ismin de oynayacağı iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
