Roma'nın beki için Galatasaray'a transfer cevabı!
İtalya Serie A takımlarından Roma'nın Brezilyalı sağ beki Bruno Peres'in menajerinden Galatasaray için transfer açıklaması geldi.

Bruno Peres, Galatasaray'a transfer olacak mı? Sabri Sarıoğlu yerine sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da son olarak Roma'nın sağ beki Bruno Peres gündeme gelmişti.
İtalya basınına konuşan 27 yaşındaki bekin menajeri Bernaldo Silva, yaptığı açıklamada ''Bruno için henüz bir teklif almadık. Roma'daki yetkililer ile de konuşmadık. Roma'da yaşayan herkes mutlu. Bruno'nun da burada kontratı var ve her şey harika gidiyor'' şeklinde konuştu.
''SEVILLA'YA GİTMEYECEK''
Bruno Peres ile Galatasaray'ın dışında Sevilla'nın da transfer için adı geçiyordu. Sevilla'ya transferin olmayacağını açıkça dile getiren Silva, ''Sevilla'da o bölgede Mariano oynuyor. Avrupa'nın pozisyonuna göre en iyilerinden birisi. Peres'in Sevilla'ya gitme ihtimali bulunmuyor'' dedi ancak Galatasaray konusunda bir şey söylemedi.
Brezilyalı sağ bek, bu sezon Roma formasıyla toplam 44 maça çıkarken 3 gol ve 4 asist üretti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
