Rodallega’ya zamlı teklif!
1 yıllık opsiyonu 1 Temmuz’da devreye giren ve sözleşmesi otomatik olarak uzayan Rodallega’nın Galatasaray’dan haber beklediği öğrenildi. Akhisar’ın bu oyuncuyu 2 milyon Euro’ya bırakacağı konuşuluyor.
Akhisar Belediyespor formasıyla geride bıraktığımız sezon ligde fileleri 19 kez sarsan Hugo Rodallega hakkında medyada hemen her gün yeni bir transfer haberi çıkarken teknik direktör Cihat Arslan, yıldız futbolcusunun takımında kalacağını açıkladı.
Yeşil-Siyahlı takımın antrenmanını izleyen taraftarlar, idman bitiminde Cihat Arslan’a Kolombiyalı golcünün ayrılıp ayrılmayacağını sordular. İzinli olduğu için çalışmalara katılmayan Rodallega’nın bugün Akhisar’a geleceğini söyleyen Cihat Arslan, “Hugo yeni sezonda da bizimle birlikte olacak” dedi.
Cihat Arslan’ın açıklaması taraftarlar arasında sevinçle karşılanırken, yönetimin bu konuda kararsız olduğu ve 2 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde yıldız futbolcuyu satabileceği öğrenildi.
Haber bekliyor
Mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonu 1 Temmuz’da devreye giren ve sözleşmesi otomatik olarak uzayan Rodallega’nın daha önce menaceri aracılığı ile görüştüğü Galatasaray’dan haber beklediği, hafta içinde bu konuda bazı gelişmeler yaşanabileceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar




























