Rodallega’ya zamlı teklif!
1 yıllık opsiyonu 1 Temmuz’da devreye giren ve sözleşmesi otomatik olarak uzayan Rodallega’nın Galatasaray’dan haber beklediği öğrenildi. Akhisar’ın bu oyuncuyu 2 milyon Euro’ya bırakacağı konuşuluyor.
Akhisar Belediyespor formasıyla geride bıraktığımız sezon ligde fileleri 19 kez sarsan Hugo Rodallega hakkında medyada hemen her gün yeni bir transfer haberi çıkarken teknik direktör Cihat Arslan, yıldız futbolcusunun takımında kalacağını açıkladı.
Yeşil-Siyahlı takımın antrenmanını izleyen taraftarlar, idman bitiminde Cihat Arslan’a Kolombiyalı golcünün ayrılıp ayrılmayacağını sordular. İzinli olduğu için çalışmalara katılmayan Rodallega’nın bugün Akhisar’a geleceğini söyleyen Cihat Arslan, “Hugo yeni sezonda da bizimle birlikte olacak” dedi.
Cihat Arslan’ın açıklaması taraftarlar arasında sevinçle karşılanırken, yönetimin bu konuda kararsız olduğu ve 2 milyon Euro’luk bir teklif gelmesi halinde yıldız futbolcuyu satabileceği öğrenildi.
Haber bekliyor
Mukavelesindeki 1 yıllık opsiyonu 1 Temmuz’da devreye giren ve sözleşmesi otomatik olarak uzayan Rodallega’nın daha önce menaceri aracılığı ile görüştüğü Galatasaray’dan haber beklediği, hafta içinde bu konuda bazı gelişmeler yaşanabileceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Manchester City'de büyük değişim: Guardiola yerine Maresca

Fermin Lopez, Dünya Kupası'nda yok

Barcelona, Hansi Flick'in sözleşmesini uzattı!

Real Madrid ayrılığı açıkladı: Dani Carvajal

Antoine Griezmann, Barcelona'ya gittiği için özür diledi!

Kenan Yıldız'dan transfer ve A Milli Takım itirafı

Real Madrid'de Jose Mourinho'ya iki yıllık sözleşme!

Gizlice sızıp küfürlü pankart açtılar: Bayern Münih'te şok!


























