Roberto Mancini'ye transferde Tottenham çelmesi!
Roma ve Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'in teklif yaptığı Estudiantes'in genç stoperi Juan Foyth için Tottenham devreye girdi.
Webaslan Dış Haberler
Estudiantes'in 19 yaşında stoperi Juan Foyth transferinde Roberto Mancini'ye İngiltere'den kötü haber geldi.
Roberto Mancini'nin başındaki Zenit ve Roma'nın ilgilendiği Juan Foyth için Tottenham'ın teklif yaptığı açıklandı.
Transfer yarışında Zenit'in önde olduğu ve transferinin an meselesi olduğu kaydedilirken Juan Foyth'tan flaş bir açıklama geldi.
"MENAJERİM GÖRÜŞMEYE GİTTİ"
Arjantin'de bir radyo programına konuşan Foyth, "Tottenham'ın benimle ilgilendiğini öğrendim Avrupa'da oynamak istiyorum ve kulüp tarafından ikna olursam tranferim gerçekleşecek. Menajerim, Tottenham ile görüşmeye gitti." ifadelerini kullandı.
İtalya basınında yer alan haberde; Roma'nın 9 milyon euro ve Zenit'in 11 milyon euroluk teklif yaptığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!
























