Roberto Mancini'ye listeyi verdim."
Galatasarayımız'da U-19 Akademi Ligi’nde şampiyon olan takımımızın başında bulunan Saffet Akyüz, önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasarayımız’da şampiyon olan U-19 takımı yüzleri güldürdü. Takımı 2. hafta Vedat İnceefe’den devralan Saffet Akyüz elde ettiği başarıyla başta teknik direktörümüz Roberto Mancini olmak üzere yöneticilerimizin de övgüsünü kazandı.
U-19 Akademi Ligi’ni 79 puanla bitiren ve en yakın rakibine 11 puan fark atan Galatasaray'ımız, son 5 yılda ilk defa Türkiye şampiyonu oldu.
Saffet Hoca başarılı geçen sezonun ardından, “Fenerbahçe’nin geçen yıllarda Türkiye Şampiyonu ve Avrupa şampiyonu olduğu yaş grubunda böyle bir başarı almamız yadırganamaz. Aynı zamanda ligin en çok gol atan en az gol yiyen takımıyız. Ligin 1 ve 2 numaralı gol kralı bizde... Altuğ Taş 31 gol atarak kral oldu. Önümüzdeki sezon için en az 4 oyuncum için Mancini’ye rapor verdim. Yardımcılarım Ceyhun Müderrisoğlu ve Semih Yaban ile birlikte daha da başarılı olacağız” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Davide Frattesi için 35 milyon euro

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!
























