Roberto Mancini'nin Drogba kararı!
Sakatlıktan yeni çıkan Fildişili golcümüz risklere rağmen F.Bahçe maçında forma giyecek.
Vatan
Galatasarayımız'da son 2 haftayı kasığındaki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı geçiren Drogba bugün sahada olmak için tüm kozlarını oynadı. Pazartesi günü takımla çalışan ancak salı günü ağrıları nedeniyle yeniden tedavisine başlayan Fildişili yıldızımız hafta boyunca ağır bir iğne tedavisi uygulatmıştı.
Mancini’ye F.Bahçe karşısında mutlaka oynamak isteyen golcü oyuncu bunun için de kendisine verilen özel bir program dahilinde bazen takımla birlikte bazen de takımdan ayrı çalıştı.
Drogba dün takımla çalışırken Mancini de yıldızını F.Bahçe’ye karşı oynatma kararı verdi ancak bunun kumar olduğunun da en çok kendisi farkında. Mancini, ayrıca savunmada Semih ve Telles’i ilk 11’de denerken diğer iki oyuncuyu ise farklı isimlerden kurdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!
























