Roberto Mancini: ''İtalya için hazırım...''
Zenit'i çalıştıran Roberto Mancini, İtalya Milli Takımı'nın başına geçmek için hazır olduğunu belirtti.

Zenit Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalya Milli Takımı'nın başına geçmeye hazır olduğunu belirtti.
Başarılı çalıştırıcı, Dünya Kupası'na katılmak için İsveç ile play-off oynayacak İtalya'yı değerlendirirken, geleceğiyle ilgili de sinyaller verdi.
Roberto Mancini yaptığı açıklamada, ''İtalya'nın olmadığı bir Dünya Kupası eksik olacaktır. Ventura'nın takımı biraz baskı altında ama bu normal. Dünya Kupası'na katılırlarsa iş değişir. İsveç sert bir takım ama İtalya'nın Dünya Kupası'na kalacak gücü var'' ifadelerini kullandı.
Her İtalyan teknik adamın hayalinin milli takım olduğunu da söyleyen Mancini, ''Kendimi gelecekte İtalya Milli Takımı'nda görüyor muyum? Elbette, her İtalyan hocanın hayali budur. Benim için de büyük bir onur olur. Buna hazırım'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
