Robben'de yeni taktik!
Sarı-kırmızılı yöneticiler aralarında yaptıkları toplantıda, “Türkiye’de değil biz kimse 20 milyon Euro bonservis ödeyemez. Robben, Bayern ile sorun yaşar ve kadro dışı kalırsa o zaman devreye girebiliriz” görüşünde birleşti.
Milliyet
Başta Alman ve İngiliz basını olmak üzere çıkan haberlerde Bayern Münih’li oyuncunun G.Saray ile söz kestiği iddia edilse de başkan Ünal Aysal ve yönetim, 29 yaşındaki hücumcunun mali yükü nedeniyle transferi akıllarından bile geçirmiyor.
Alman ekibini Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar yükselten Robben’in kulübüyle 2015 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.
RÜZGARA KARŞI!
Bonservis bedeli de 22 milyon Euro civarında olan oyuncunun yıllık ücretiyle birlikte maliyetinin 30 milyon Euro’yu aşması sarı-kırmızılıların hamle bile yapmasını engellerken Aysal da yönetici arkadaşlarına bu durum hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu şartlarda Robben’in transfer edilmesinin neredeyse imkansız olduğu kararının alındığı toplantıda söz alan yöneticiler, “Rüzgara karşı kürek çekemeyiz. Türkiye’de hiçbir takım 20 milyon Euro’nun üzerinde bonservis ödeyemez. Ben bu paraları versem beni topa tutarlar.
Arjen Robben ancak kulübü Bayern Münih ile bir sorun yaşar ve sonra kadro dışı bırakılması gibi bir durum söz konusu olursa o zaman görüşme yapabiliriz. Aksi halde bu transferin gerçekleşmesi imkansız. Toplamda 30-40 milyon Euro civarında bir maliyet var” ifadelerini kullanıp görüş birliğine vardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"


























