Rizespor'da Galatasaray öncesi 2 cezalı!
Rizespor'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta sarı kart gören Dal Varesanovic ve Samet Akaydin, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.
Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Rizespor'da 2 futbolcu cezalı duruma düştü.
Karşılaşmaya kart sınırında çıkan Varesanovic, 23. dakikada gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü.
Karadeniz ekibinde Samet Akaydin da gördğünü sarı kartlarla birlikte gelecek hafta forma giyemeyecek.
Rizespor, ligin bir sonraki haftasında sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Rizespor'da 2 oyuncu, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
"GHEZZAL CEZALI DEĞİL"
Rizespor'da Rachid Ghezzal da 55. dakikada sarı kart gördü ve yayıncı kuruluş Ghezzal'ın da cezalı duruma düştüğü bilgisini paylaştı. Ancak TRT Spor'un haberine göre, Ghezzal, gelecek hafta cezalı değil.
Ghezzal'ın geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kart iptal oldu ve kırmızı kart geçerli oldu. Bu nedenle Ghezzal'ın Kasımpaşa maçındaki kartı 3. sarı kartı oldu. 32 yaşındaki futbolcu, gelecek hafta Galatasaray maçında forma giyebilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı

Juventus'tan Manuel Ugarte'ye yakın takip

Michael Olise için transfer yanıtı!

Futbolun Disneyland'ı: Como 1907!

Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!





















