Rıza Çalımbay: "Uğur Çiftçi, Galatasaray'a transfer oluyor"
Galatasaray'ın transfer gündeminde olan sol bek Uğur Çiftçi için açıklama geldi. Ayrıntılar...

Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi için açıklamalarda bulundu.
Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Rıza Çalımbay, Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a gideceğini duyurdu.
Deneyimli teknik adam "Uğur Çiftçi, büyük ihtimalle Galatasaray'a transfer oluyor. Bizim de oyuncu almamız gerekiyor. Emre Taşdemir için konuştuk. Olabilirse, Yusuf Demir için de görüştük." dedi.
Açıklamalarına devam eden Rıza Çalımbay, "Uğur Çiftçi çok büyük bir takıma gidecek, bu transferi istemesi de normal." ifadelerini kullandı.
Sivasspor'un Kayserispor maçının kadrosuna alınan 30 yaşındaki sol bek, gelecek hafta Galatasaray'ın yolunu tutacak.
TRANSFERİN RAKAMLARI
Uğur Çiftçi için 1.5 milyon euro isteyen Demir Grup Sivasspor ile görüşen Galatasaray, uzun pazarlıklar sonucunda 600 bin euro ve Emre Taşdemir karşılığında anlaşma sağladı.
Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yi transfer etmesinde Okan Buruk'un özel isteği ve raporunun önemli rol oynadığı öğrenildi.
30 yaşındaki Uğur Çiftçi, 2018 yılında Gençlerbirliği'nden Demir Grup Sivasspor'a transfer oldu. Bu sezon Süper Lig'de 13 maça çıkan tecrübeli sol bek, 1 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon'da Rayan Cherki'den ayrılık kararı!

Akpom son sözü söyledi; Lille, Avrupa biletini kaptı

Marsilya, Greenwood ve Rabiot'la coştu

Paris Saint-Germain, geriden gelerek kazandı!

Alexandre Lacazette'den Lyon'a muhteşem veda!

Kevin De Bruyne: "Henüz kararımı vermedim"

Hull City'den Doğukan Sinik'e veda!

Manchester City'ye bir şok daha: FA Cup Palace'ın oldu!

Liverpool'dan 35 milyon euro'ya transfer: Jeremie Frimpong

Mainz - Leverkusen maçında eşitlik!
