River Plate'den Muslera açıklaması
Kulübün genel menajeri Enzo Francescoli, Muslera'nın çok pahalı olduğunu söyledi.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da başarılı kaleci Fernando Muslera'nın takımdan ayrılıp, River Plate'e gideceği iddiaları sürerken, Arjantin ekibinin genel menajeri Enzo Francescoli ülke basınına konuştu.
Estudiantes'in kalecisi Mario Andujar ile ilgilendiklerini belirten Francescoli, "Anduraj'ı beğeniyorum." dedi.
"MUSLERA ÇOK PAHALI"
Fernando Muslera'yı da çok beğendiğini söyleyen Francescoli, "Muslera'yı istiyoruz ancak çok pahalı. Ayrıca tek sorun bu değil, farklı problemler de var." diyerek Uruguaylı kaleci için kapıları kapattı.
"TÜRKİYE'Yİ SEVİYOR, BURADA MUTLU"
Kaleci antrenörü Claudio Taffarel, Muslera ile ilgili, “Sezon sonunda ben gidebilirim ama Muslera burada kalacak. Galatasaray’ı ve Türkiye’yi çok seviyor. Burada mutlu” ifadelerini kullanmıştı.
29 yaşındaki file bekçisinin Galatasaray ile sözleşmesi 2018 yazında sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

























