Rigobert Song'un imzası kriz çıkardı
Rigobert Song'un Orta Afrika Milli Takımı'nda teknik direktörlük görevine getirilmesi ülkede krize neden oldu.
Orta Afrika Cumhuriyeti Milli Takımı'nda Raoul Savoy ile geçen ekim ayında yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Rigobert Song getirildi. Ancak Song'un bu göreve Orta Afrika Futbol Federasyonu tarafından değil, Spor Bakanlığı tarafından atanması ülkede kriz çıkardı.
"DEHŞET VE ŞAŞKINLIKLA ÖĞRENDİK"
Bir federasyon yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, Kamerunlu teknik adamın atanması konusunda kendilerini bir bilgi verilmediği belirtilerek, "Orta Afrika Futbol Federasyonu, atamayla ilgili kararnameyi sosyal ağlar aracılığıyla dehşet ve şaşkınlıkla öğrendi" ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, bu tür kararların yalnızca federasyonların yürütme kurullarınca verilebileceği hatırlatıldı.
GALATASARAY VE TRABZONSPOR'DA DA OYNADI
Orta Afrika Cumhuriyeti Spor Bakanı Rodolphe Heritier Bonheur Doneng Wazoumon tarafından imzalanan bir emirle yeni görevine atanan Rigobert Song, futbolculuğu döneminde Galatasaray (2004-2008) ve Trabzonspor (2008-2010) formalarını da giymişti.
Song daha önce Çad ve Kamerun milli takımlarında da teknik direktörlük yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid yeni sezona Teresa Herrera kupasıyla başladı

UEFA Süper Kupa şampiyonu Paris Saint-Germain, kupasını aldı

UEFA Süper Kupa'da şampiyon PSG

Martinelli ilk 11 başladı: Arsenal hazırlık maçını penaltılarla kazandı

Hull City, Senegalli futbolcu Mendy'yi transfer etti

Roma, Atletico Madrid'den Molina'yı kadrosuna kattı

Juventus, Kenan Yıldız için kararını verdi!

Deniz Eren Dönmezer, Hull City yolunda!

Real Madrid, Zubimendi'ye yöneldi

Gabriel Jesus Napoli'ye çok yakın!



























