Riera'dan duygusal veda!
G.Saray ile olan sözleşmesi feshedilen ve sarı kırmızılı kulüpten resmen ayrılan Riera, ilk sözlerini twitter'dan söyledi.
Webaslan.com
Ayrıldıktan sonra ilk sözlerini mikro blog sitesi twitter'daki hesabından söyleyen Albert Riera; "Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde harika bir iş çıkardık. Umarım Galatasaray bu barışı tekrarlar, ancak bu yıl geçen yıldan daha zor olacak. Dilerim Galatasaray'ın hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde şansı yanında olur. Bu takımın bir parçası olduğum için her zaman gurur duyacağım" dedi.
Riera; "Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Desteğiniz için, her şey için teşekkürler" diyerek kendisi açılan bir pankartın fotoğrafını paylaştı.
I have had three happy years at #Galatasaray but it's time to go. Every minute I lived here was special for me.
— Albert Riera (@RIERA11) January 29, 2014 Last year we did a great job in #CL. I hope Galatasaray will achieve same success again, although it will be more difficult than last year.
— Albert Riera (@RIERA11) January 29, 2014 I wish Galatasaray the best of luck in the Champions League and Super League. I was proud to be part of this team all the time.
— Albert Riera (@RIERA11) January 29, 2014 Galatasaray will always be in my heart. Thanks for your support, thanks for everything.
— Albert Riera (@RIERA11) January 29, 2014 Her sey icin tesekkurler... http://t.co/tVaZaSzMZl
— Albert Riera (@RIERA11) January 29, 2014 Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Kelly: ''Osimhen olağanüstü birisi''

Antoine Griezmann, MLS yolcusu!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis
























