Riera'da ayrılık vakti
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, kadrodan gönderilmesi beklenen ilk oyuncu Albert Riera...
Webaslan.com
Gelecek sezon ve sonrasında kademeli olarak düşecek olan yabancı sınırı nedeniyle planlamayı yabancı sayısına göre yapan Galatasaray'da, bu anlamda yüksek maaş alan oyuncuların takımdan gönderilmesi bekleniyor. Fatih Terim tarafından defansın solunda görev verilen ve kariyerinde ilk kez oynamasına rağmen başarılı bir performans sergileyen Albert Riera, takımdan ilk gönderilecek yabancı olarak göze çarptı.
ESPANYOL VE VALENCIA SESLERİ!
Transfer planlarında defansın soluna bir 'yabancı' takviyesi bulunan sarı-kırmızılıların transfer komitesinin, yıllık 3 milyon euro maaşı nedeniyle Albert Riera'nın tribünde oturmasının gereksiz olduğu yönünde birleştiği kulislerde konuşulan konuların başında geldi. 31 yaşındaki İspanyol oyuncunun ismi, sezonun sona ermesinin ardından La Liga'dan Espanyol ve Valencia ile birlikte anılmıştı.
Bu sezon Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı 26, Şampiyonlar Ligi'nde ise mücadele verdiği 9 karşılaşmada sahaya çıkan Riera, 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap






















