Riera: "Fatih Terim’e inancım sonsuz"
Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Şöhretler Futbol Festivali'nde forma giyen eski Galatasaraylı Albert Riera, ''Çok zor bir sezon yaşıyorlar. Fatih Terim’in elinden gelenin en iyisini yapacağına inancım sonsuz.'' dedi.
Fanatik
Bir spor etkinliği için Türkiye’de bulunan Galatasaray’ın eski futbolcusu Albert Riera, Sarı-Kırmızılı kulübü hâlâ takip ettiğini söyledi.
Galatasaray’da çok güzel zamanlar geçirdiğini söyleyen İspanyol futbol adamı, “Onlara inanıyorum. Çok zor bir sezon yaşıyorlar. Fatih Terim’in elinden gelenin en iyisini yapacağına inancım sonsuz. Daha iyi şeyler olacak diye düşünüyorum. Fatih Terim ve yardımcılarıyla irtibat halindeyim. Umarım ileride başka fırsatlar olur, ben de onlara yardım edebilirim” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rakitic, Şampiyonlar Ligi favorisini açıkladı

Borussia Dortmund'da Karetsas hastaneye kaldırıldı!

Youssouf Fofana'dan transfer itirafı

Max Eberl'den Michael Olise yanıtı

Kompany'den Musiala için açıklama

Lautaro Martinez: "Barcelona beni istedi"

Gabriel Jesus'tan transfer itirafı

Mac Allister'dan yeni sözleşme itirafı

Domenico Tedesco'ya iki maç ceza!

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!
























