Riekerink zaferi değerlendirdi
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Hakan Balta'ya gösterilen kırmızı kartın doğru olmadığını söyledi.
Webaslan.com
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Rizespor'u 2-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
Maçı değerlendiren Riekerink, "Son maçlarda sıkıntı yaşıyorduk. Maçtan sonra rakibimizi analiz ettiğimizde orta sahada boşluk verdiklerini söylemiştik oyuncularımıza. 25 dakikadan sonra organizasyonu kaybettik saha içerisinde. Ona rağmen birçok pozisyona girdik, gol daha erken de gelebilirdi" ifadelerini kullandı.
Sneijder'in sakatlığı ve Hakan Balta'nın gördüğü kırmızı kart ile ilgili görüşleri sorulan Hollandalı hoca, "Sneijder bir ağrı hissetti, daha da kötü olmasın diye çıkarttık. Doktorlardan ilk raporu alacağız. Sonra Hakan'ın da bir kırmızı kartı var. Eğer bana soruyorsanız, bence kırmızı kart değildi" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak
























