Riekerink sistemi değiştiriyor
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Bursaspor karşısına takımını farklı bir sistemle çıkarmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da oyuncularına 2 gün izin veren Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink yarından itibaren başlayacak Bursaspor maçı hazırlıklarında taktik değişikliğe gitmeyi planladığı ifade edildi.
Avrupa'ya katılım hakkı kazanmak için mutlaka kazanmak zorunda olan sarı kırmızılılada teknik direktör Riekerink'in Kasımpaşa maçının 2. yarısında olduğu gibi oyuna Umut - Podolski ikilisiyle başalayacağı vurgulandı.
Sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Sneijder , Chedjou ve Denayer'in tedavileri sürerken Chedjou'nun haftasonuna yetişme ihtamalinin bulunduğu Denayer'in hazır olacağı , Sneijder'in durumunun ise belirsizliğini koruduğu ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Yıldız görüşmeleri tıkandı: Yeni senaryo gündemde

İspanya'ya yine kötü haber!

TFF, Mert Kömür için harekete geçti!

Palmer, "Cold Palmer" terimini tescil etti!

Antonio Cassano'dan Rafael Leao'ya eleştiri!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

Borussia Dortmund'dan 10 milyon euro'luk talep!

Barcelona'ya Yamal'dan müjdeli haber!

Wojciech Szczesny'nin hedefi Şampiyonlar Ligi!

Nottingham Forest'ta Postecoglou'nun koltuğu sallantıda
