Riekerink: ''Sıkıntımızı Tiote çözer''
Galatasaraylı yöneticilerin transferini bitirmek üzere İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlandığı Tiote için Riekerink sabırsızlanıyor.

Beşiktaş ile oynanan ve penaltılarla kazanılan Süper Kupa Finali'nde defansif eksiklerinin devam ettiği görülen Galatasaray, orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Riekekink'in sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar, Cheik Tiote'nin işini bitirmek üzere İngiltere'ye çıkarma yapma hazırlığında.
Riekerink ise bu süreçte sabırsızlanıyor. Hollandalı hocanın, yönetime verdiği raporda 30 yaşındaki oyuncudan övgüyle bahsettiği öğrenildi. Riekerink'in raporunda, "Tam ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu. Agresif ve tempolu bir isim. Orta sahadaki defansif sıkıntımızı çözer. Eğer maliyeti uygunsa ve herhangi bir sakatlığı yoksa bu işi bitirelim" ifadelerini kullandığı bildirildi.
Newcastle sıcak bakıyor
Tiote transferine kulübü Newcastle United'ın da sıcak baktığı ifade ediliyor. Tecrübeli oyuncunun gözden çıkarıldığı, ancak mukavelesi bitmek üzere olduğundan kiralama formülünün kabul edilmediği belirlendi. Galatasaray'ın bu transferi 3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ve senelik 2.5 milyon Euro karşılığında bitirebileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!
