Riekerink raporunu verdi
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, İsviçre kampı sonrası gidecek futbolcularla ilgili raporunu verdi.
Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, İsviçre kampı sonrası gidecek futbolcularla ilgili raporunu A Takım’dan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu’na verdi. Futbolcuların bazılarının menajerleri yurt dışında olduğu için bugün ve yarın gidecek isimlere duyurular yapılacak.
Cim-Bom’da Tarık Çamdal ve Donk gözden çıkarılırken, yüksek ücret alan Olcan Adın ve Umut Bulut için çeşitli formüller aranıyor. Yönetim gitmeleri halinde bu iki futbolcunun ücretlerinin bir bölümünü karşılamaya da hazır. Galatasaray’da Umut Bulut 1 milyon 850 bin euro, Olcan Adın ise 1.8 milyon euro garanti para alıyor. Tarık ve Donk gibi isimlerin de takasta kullanılması planlanıyor.
Yine genç futbolculardan Endoğan Adili’nin de kiralanmasına karar verildi. Galatasaray’da gözden çıkarılan futbolcular 24 Temmuz’da başlayacak Danimarka kampına götürülmeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























