Riekerink, idmana da almadı...
Riekerink’in görev vermeyeceği Donk, Hamit, Tarık ve Rodriguez’i son iki gün idmanlara çıkarmadığı ve bu oyuncuların Antalya’ya gelmesini istemediği öğrenildi.
Galatasaray’da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tarafından Antalya kafilesinde yer verilmeyen Donk, Hamit, Tarık Çamdal ve Rodriguez’in Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki iki gün önceki antrenmana da alınmadığı ortaya çıktı.
Cim-Bom’un Hollandalı hocası 4 futbolcusunu tatile erken çıkartırken, kamp kadrosunun 19 kişi ile sınırlı kalmasını istedi. Önceki gece oynayan oynamayan bütün takımın beraber Antalya’ya götürülmesini bekleyen idarecilerin Riekerink’in telefonu ile şaşkınlık yaşadığı belirlendi.
Hollandalı teknik adamın “Antalya’ya bütün takımın beraber gitmesine gerek yok. Elimde imkân olsa sadece oynayan ve daha sonra sahaya girebilecek oyuncuları götürürdüm. Oynamayan ve şans bulamayacağını tahmin eden futbolcu her zaman sahadakinin dikkatini dağıtabilir” dediği belirlendi.
Riekerink’in bu sözleri üzerine Donk, Hamit, Tarık ve Rodriguez’in biletleri iptal edildi. Bu futbolculara özgür oldukları ve istedikleri gibi hareket edebilecekleri iletildi.
Bunun üzerine Hamit ailesiyle beraber Antalya’ya tatile giderken, Donk, Tarık ve Rodriguez’in de bugün Antalya’ya giderek tribünde maçı izleyecekleri belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!


























