Riekerink: "Faul beklerken penaltı çaldı"
Galatasaray'ın teknik patronu Jan Olde Riekerink, Karabükspor deplasmanında kaybettikleri 3 puanın ardından konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Karabükspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
İşte Riekerink'in flaş röportajdaki sözleri...
"Karabükspor, defansif, organize ve çok koşan bir takım. Gol şansı yaratabilmek için sabırlı olmak lazım, bu tip takımlara karşı. Yaptığımız analizde, savunma arkasında boşluk verdiğine dikkat çekmişti.
Bazı anlar tabii ki maçın kaderini belirledi. Bence bize bir faul çalınması gerekiyordu, penaltıdan ziyade. Penaltı kararı beni çok şaşırttı bu yüzden."
"EN AZINDAN 1 PUANI HAK ETMİŞTİK"
"İkinci yarıda maçı bitirecek bir fırsat geçti elimize. Gol atamadık orada. Kötü oynamadık. Düşündüklerimizi yaptık, tempolu oynadık. Maçın kritik anları bizim lehimize değildi. Verilen kararlar, maçı bitirecek pozisyonun kaçışı. Bence en azından 1 puanı hak etmiştik burada."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Francisco Conceiçao kararı!

Villarreal, Peter Gulacsi transferinde sona yaklaştı

Palmer'dan Rogers transferi için itiraf!

Bournemouth'tan Antonio Silva hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool'da ortalık karıştı! Jones ile Szoboszlai tartıştı

Eddie Howe, Newcastle United'dan ayrıldı

Mykhailo Mudryk'in cezası kaldırıldı, futbola geri dönüyor

Manchester City'den kaleci hamlesi: Geronimo Rulli

Bayer Leverkusen'de Grimaldo'nun yerine Miguel Gutierrez

Como'dan Chalobah atağı! Chelsea ile pazarlık sürüyor


























