Rıdvan Dilmen: "Galatasaray önce Seri'yi almalıydı"
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın transer politikasıyla ilgili konuştu.
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından yaptığı değerlendirmelerde Seri'ye değindi.
Dilmen, Galatasaray'ın öncelikle Seri'yi alması gerektiğini belirtirken, "Fatih Terim'in oynamak istediği düzende, ne yapıp edip Seri işini halletmesi lazımdı. Davulun sesi başkasına güzel gelir tabii ki. Kulüplerin ekonomik olarak yapılanırken çok dikkatli olması lazım." dedi.
Galatasaray'ın Falcao ve Diagne'ye büyük yatırım yaptığını söyleyen Dilmen, "Galatasaray 2 sezon şampiyon oldu, Şampiyonlar Ligi'nde başarı gelmedi ve yayıncı kuruluştan aldığı paranın tamamını belki Falcao ve Diagne'ye verdi. Falcao'nun da garanti parası 5 milyon euro, 5 maçtan sonra 500, 10 maç daha oynatsa bir 500 daha." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Sacha Boey kararı

Liverpool'dan sürpriz hamle: Akliouche

Fenerbahçe'nin eski gözdesi Morita, Hull City'ye!

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"





























