Rıdvan Dilmen'den Lucas Torreira'ya büyük övgü

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki 3-1'lik Bodo/Glimt galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Dilmen, sarı-kırmızılılarda bir isme ayrı parantez açtı.  

Rıdvan Dilmen'den Lucas Torreira'ya büyük övgü

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray, Bodo/Glimt'i ağırladı. Karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılıları Sports Digitale YouTube kanalında Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

"SON 10 YILDA BU KADAR İSTİKRARLISI GELMEDİ"

Dilmen, Galatasaray forması giyen Lucas Torreira'ya ayrı bir parantez açtı. Uruguaylı futbolcudan övgüyle bahseden Dilmen, "Türk futboluna son 10 yılda bu kadar istikrarlı bir oyuncu gelmedi, gelmedi. Kimi sayarsan say." dedi.

"BÜYÜK BİR KARAKTER"

Ünlü yorumcu açıklamasının devamında ise, "40 maçta belki bir tane iki tane sallanabilir fakat hakikaten çok farklı bir oyuncu, büyük karakter. Gidip 30 tane mi gol atacak? Hayır. Büyük bir karakter." ifadelerini kullandı. 

 


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler