Rıdvan Dilmen'den Galatasaray yorumu
RIDVAN DİLMEN'İN YORUMU
Rıdvan Dilmen, TV8 ekranlarında Galatasaray'ın Konyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen'in açıklamaları şöyle:
"5'İ SALIYA SAKLIYORLAR"
"Artık günümüzde manuel araçlar kalmadı, otomatik araçlar var. Ben, tam tersini düşünüyorum. Galatasaray manuel kullanıyor hala. Vitesi var, 2, 3… 4'e çıktığı zaman böyle oluyorlar. 5'e çıktığı zaman bir seviye daha gidiyorlar. 5'i salıya saklıyorlar."
"YİNE 4'LE BAŞLADILAR"
"Pazartesi gecesi 11'de bitti maç (Fenerbahçe derbisi). Çok iyi ve yorucu bir maç oynadı. Salı akşamı oldu, çarşamba rejenerasyon, perşembe seyahat. Biraz zorlanırlar diye düşünüyordum mental ve fizik olarak. Fakat o kadar yine konsantrasyonları yüksekti ki 4'le başladılar direkt. 4'le başlayıp skoru da alınca rölantiye aldılar."
"BÖYLE BİR OLAY GÖRMEDİM"
"Lüksü görebiliyor musun? 5 kişi birden değiştirdin 65. dakikada, ben pek görmedim böyle bir olay."
"TAMAMEN ONLARIN BECERİSİ"
"Bu tamamen Okan Buruk ve talebelerinin kendi becerisi. 4 yapıyorlar maçı sonra da önünde oynayacağı maçın hazırlığına başlıyor. Giren oyuncular da çok oynamayan oyuncular olmasına rağmen topu yine vermediler."

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!

Arda Güler'den Fenerbahçe'ye 2 milyon euro daha!

Enes Ünal attı, Getafe kazandı!

Bayern Münih'ten Erling Haaland açıklaması!

Bayern Münih'te Saibari ameliyat oldu



















