Rıdvan Dilmen: "Böyle istatistik olmaz"
Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından konuştu.
5
"BÖYLE İSTATİSTİK OLMAZ"
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kayserispor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

4
"SANE KOORDİNASYONUNU TAMAMLAMIŞ"
“Galatasaray'ın çok önemli bir kadrosu var. Leroy Sane'nin ilk iki haftada problemlerini gördük. Ama bugün koordinasyonunu tamamlamış olduğunu gördük."

3
"BU ÜLKEDE İKİNCİ FALAN YOK"
"Galatasaray, ülke sınırları içerisinde 41 gol attı, 4 gol yedi. Son 14 maçı bu şekilde. Son 8 maçlarında gol dahi yemedi. Bu matematiğe bakınca 1. Galatasaray çok iyi, 2. Türkiye'de futbol falan yok.”

2
"SADECE YETENEK DEĞİL..."
“Kadro kalitesine baktığımız zaman, Galatasaray'ın sadece yetenekle değil çalıştığını da görüyoruz. Özetlere sığmaz 10 tane pozisyonu var Galatasaray'ın. 3 maçta 10 golü var, kalesinde gol dahi görmedi. Oyuncu kalitesi gerçekten yüksek. Az önce söylediğim istatistikler Avrupa'da yok."
"Bu ülkede ligimizde ağır siklet boksörler hafif siklet boksörleri mücadele ederken görüyoruz.”
"Bu ülkede ligimizde ağır siklet boksörler hafif siklet boksörleri mücadele ederken görüyoruz.”

1
"RAKİPLERDEN FARKI ÇOK"
“Türkiye'de en az 10 takım bu kapasitede hafif siklet, bu kadar. Bu gerçekleri görmemiz lazım. 102 puanlar, 99 puanlar rekorlar. Bunlar olmaz. Bu lig niye erteleniyor ben onu da anlamıyorum. Galatasaray'la Fenerbahçe'nin rakiplerden farkı çok.”

En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
