Ricardo Rodriguez, adım adım...
Devre arasında yapılacak transfer operasyonu doğrultusunda bir de sol bek için çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Milan’ın İsviçreli futbolcusu Ricardo Rodriguez’i gözüne kestirdi. Taraflar ikinci kez masaya oturuyor.
Galatasaray’ın transfer operasyonu hız kesmeden devam ediyor.
Devre arasında mevcut kadroyu büyük ölçüde yenileyecek olan Sarı-Kırmızılılar, bir de sol bek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim’in talebi doğrultusunda, Milan’ın 27 yaşındaki futbolcusu Ricardo Rodriguez’i gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, bu hafta içerisinde İtalyan kulübüyle ikinci kez masaya oturacak.
Şu ana kadar görüşmelerin olumlu geçtiği, Galatasaray’ın Rodriguez’i 1.5 sezonluğuna kiralamak istediği öğrenildi. Eğer Milan cephesi, bu süreyi kabul ederse, Galatasaray 1.5 milyon Euro ödeyerek çok önemli bir takviye daha yapmış olacak.
Nagatomo takımdan ayrılıyor
Sezon sonunda Galatasaray’daki mukavelesi sona erecek olan Yuto Nagatomo ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor.
Birkaç Tayland kulübüyle görüşen ve astronomik teklifler aldığı belirtilen 33 yaşındaki Japon futbolcudan 2 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekleniyor.
Sarı- Kırmızılılar her iki anlaşmayı da kısa süre içerisinde tamamlayıp, 1 Ocak itibarıyla transferleri gerçekleştirmeyi hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

























