'Reklamsız çıkmam abi'
Takımı Avrupa arenasına göğüs reklamı olmadan çıkarmak istemeyen Başkan Aysal'ın, "Gerekirse sadece Şampiyonlar Ligi için sponsor bulalım" dediği öğrenildi.
Goran Pandev, Blerim Dzemaili ve Tarık Çamdal'ı kadrosuna katarak, transferi noktalayan Galatasaray'da gözler yeniden sponsorluk soruruna çevrildi. Transfer operasyonunu başarıyla yöneten Kulüp başkanı Ünal Aysal, bu problemi çözmek için de çalışmalara başladı. Aysal'ın hedefi, Şampiyonlar Ligi'nde 16 Eylül'de Türk Telekom Arena'da oynanacak Anderlecht maçına takımın sahaya göğüs reklamıyla çıkmasını sağlamak.
DEVLERLE ANLAŞAMADILAR
Kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunan Aysal'ın, "Gerekirse sadece Şampiyonlar Ligi'nde bize sponsor olabilecek bir firma ile anlaşalım. Takımı Avrupa'ya formasında göğüs reklamı olmadan çıkarmayalım" dediği öğrenildi. Geçen sezon 7.2 milyon dolar aldığı Türk Telekom'la anlaşması biten Cim Bom, Samsung, Qatar Airways ve Gazprom gibi uluslararası şirketlerle görüşmüş ancak bir sonuç alamamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

























