Reklam ve araç kiralama sözleşmesi açıklaması
Galatasaray, Çelik Motor ile toplam 3 milyon 909 bin 194 avro + KDV bedel üzerinden reklam ve araç kira sözleşmesi imzaladığını belirtti.
Galatasaray, Çelik Motor ile toplam 3 milyon 909 bin 194 avro + KDV bedel üzerinden reklam ve araç kira sözleşmesi imzaladığını duyurdu.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:
"Çelik Motor AŞ'nin, reklam ve tanıtımının sağlanması amacıyla 2015/2016, 2016/2017 ve 2017/2018 sezonlarında geçerli olmak üzere şirketimizin Futbol A Takımı'nın Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında giyeceği forma arka reklamı ile sözleşmede reklam haklarının verilmesi karşılığında, her bir sezon için 1 milyon avro + KDV ve 67 adet araç tahsis edilmek üzere toplam 3 milyon 909 bin 194 avro + KDV bedel üzerinden Çelik Motor AŞ ile reklam ve araç kiralama sözleşmesi imzalanmıştır."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood
























