Reis pes etmiyor!..
Pandelli’nin istemediği Sabri Sarıoğlu 29 gündür hiç idman kaçırmadan A2 takımıyla çalışıyor.

Kendisine henüz ‘Kendine kulüp bul’ tebligatı yapılmadığı için Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılıların kararına göre geleceğine şekil verecek.
Galatasaray altyapısından büyük umutlarla A takıma çıkarıldığında yaşı sadece 19’du. Kendisinden beklenti üst düzeydi. Tama 11 yıl boyunca da zaman zaman eleştirilerek, çoğu zaman ise taraftarın sevgisiyle ve kendisine taktıkları lakap olan ‘Sabri Reis’ olarak sarı kırmızılı formayı giymeyi sürdürdü. Ta ki bu sezon başına kadar.
Sarı kırmızılılarda Roberto Mancini’nin yerine gelen Cesare Prandelli, ‘Reis’i kadroda istemediğini söyledi. Ve Sabri, o günden bu yana pes etmeden çalışmalarını sürdürüyor. 29 gündür yılmayan tecrübeli oyuncu ‘affedilirim’ umudu ile haftanın 6 günü Florya’da A2 idmanı ile çalışmaya devam ediyor.
AFFEDİLME UMUDUNA TUTUNUYOR
11 Temmuz tarihinde Teknik Direktör Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri, takımdan ayrılıp ayrılmayacağını ise hala bilmiyor. Çünkü sarı kırmızılı kulüpten henüz kendisine bir tebligat yapılmadı.
Başarılı oyuncu ise 1999 yılında kapısından içeri girdiği Galatasaray’la bağlarını koparmak istemiyor. Ve Başkan Ünal Aysal’ın “Prandelli seni affedebilir. Sen çalışmalarına bak” sözleri üzerine, her idmanda sanki hafta sonu maça çıkacakmış gibi çalışarak umudunu korumaya çalışıyor.
TEKLİFLERİ KABUL ETMİYOR
Sabri, sarı kırmızılı formayı giyebileceğini umarak kendisine gelen teklifleri de reddediyor. Kasımpaşa ile birlikte birçok Süper Lig kulübünün resmi teklif yaptığı Sabri ise G.Saray Kulübünden kendisine kesin olarak ‘Kendine kulüp bul’ tebligatı yapılmadan ayrılık ateşini yakmak istemiyor. Ancak Prandelli de Sabri konusunda aradan 1 ay geçmesine karşın olumlu bir rapor yazmayı düşünmediği belirtiliyor.
Sabri ise yakın çevresine “Henüz geleceğim ile ilgili bende kesin bir şey bilmiyorum. Teklifler alsam da beni bugünlere getiren G.Saray kulübünün kesin bu konudaki kesin kararını bekliyorum. Çünkü bana resmi bir açıklama yapılmadı. Kulübün kararına göre teklifleri değerlendireceğim” diyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli'den Osimhen kararı!

Bayern Münih, Boey'i satmak istiyor!

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!
