Real Madrid'de ultimatom, "Galatasaray maçı, El Clasico'dan önemli"
İspanyol basını, Real Madrid'de başkan Florentino Perez'in Zidane ile görüşerek Galatasaray maçının önemini vurguladığını yazdı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Real Madrid'de başkan Florentino Perez, teknik direktör Zinedine Zidane'a "ultimatom" verdi.
İspanyol basınında yer alan haberlere göre Perez, Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta alınan 1 puan nedeniyle Zidane'ı sorumlu tuttu ve Club Brugge maçında Bernabeu'da alınan 1 puan sonrasında Fransız hocaya "Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamamamız kabul edilemez" diyerek uyarıda bulundu.
Perez'in, gruplarda elenmenin sportif ve ekonomik olarak takımı ciddi anlamda yaralayacağını da söylediği kaydedildi.
GALATASARAY MAÇI, EL CLASICO'DAN ÖNEMLİ
Real Madrid'de bunun üzerinde 26 Ekim'de Barcelona ile oynanacak olan El Clasico'dan daha çok, 4 gün önce yapılacak Galatasaray maçına öncelik verildiği belirtildi.
Galatasaray maçında yapılacak bir "teknik hatanın", takımda büyük bir krize neden olacağı da vurgulandı.
ZIDANE'IN İSTEDİĞİ OYUNCULAR ALINMADI
Teknik direktör Zidane'ın da Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçların nedeni olarak, yaz aylarındaki transfer politikasının yanlış olmasını gösterdiği bilgisi paylaşıldı.
Haberde ayrıca Zidane'ın Pogba, Eriksen ya da Van de Beek'i istediği ancak başkan Perez'in bu transferlerden birini bile bitirememesi, 'aralarında soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu' denildi.
Galatasaray ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin 3. hafta maçında 22 Ekim Salı günü TT Stadı'nda karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
