Real Madrid'in eski yıldızı Florya yolunda
Galatasaray'ın devre arasında Olympiakos'tan ayrılmaya hazırlanan tecrübeli futbolcuyla temasa geçtiği iddia edildi.
Sabah
Galatasaray'ın gündemine bir dünya starı daha girdi. Devre arasında Patrick van Aanholt'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın Olympiakos'ta oynayan Marcelo için nabız yokladığı iddia edildi.
Ara transfer döneminde sol bek transferi yapmaya hazırlanan Aslan'ın, 34 yaşındaki oyuncu için Yunan ekibiyle temasa geçtiği ileri sürüldü.
Olympiakos'ta istenileni veremeyen ve yüksek maliyeti sebebiyle ara transferde bonservisini eline alması beklenen Marcelo'nun, bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atabileceği belirtiliyor.
Bu arada Sport, "Getafe, Marcelo'yla ilgilenen tek takım değil. Galatasaray da saflarına katabilir" diye yazdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Acun Ilıcalı'nın takımlarından çifte zafer

Wolverhampton ayrılığı açıkladı: Vitor Pereira!

Arda Güler'in son durumu netleşti

Real Madrid, Valencia'yı 4 golle rahat geçti!

Monaco'ya evinde Paris FC şoku!

Atletico Madrid'den Sevilla'ya net galibiyet

Lider Arsenal gümbür gümbür gidiyor!

Brighton, evinde çok rahat kazandı!

Manchester United'ın kabusu Nottingham

Villarreal'den sahasında rahat galibiyet!
























