Rasmus Falk: "İyi takım olduğumuzu göstereceğiz"
Kopenhag forması giyen Rasmus Falk, Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Kopenhag'da Rasmus Falk, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi değerlendirmelerde bulundu.
31 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Karşılaşacağımız takımlara saygı duyuyoruz. Bizden daha yüksek seviyede olabilirler -en azından ikisi- ancak maçlarda iyi takım olduğumuzu gösterebileceğimiz anlar olacağına inanıyorum" sözlerini kullandı.
Falk ayrıca,"Birçok şeyi tecrübe etmiş çok sayıda oyuncumuz var. Uzun süredir bir arada olan bir grubuz ve aramıza kaliteli yeni isimler kattık. Büyük maçların tadını çıkarmalıyız ama aynı zamanda sonuca da gitmeliyiz" diye konuştu.
Kopenhag, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray ile birlikte yer alıyor.
Danimarka ekibi, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında çarşamba günü İstanbul'da temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

David Akintola: "Bize kimse inanmamıştı!"

Real Madrid'de başkanlığa yeni aday

Geçen sezon Devler Ligi'ndeydiler; düştüler!

Şampiyon Barcelona'ya Lewandowski yetmedi

Muriqi, Mallorca'ya yetmedi; küme düştüler

Real Madrid, sezona galibiyetle nokta koydu!

Pedro'dan Lazio'ya golle veda!

Bayern Münih, kupaya Harry Kane ile uzandı

Acun Ilıcalı'dan Türkiye'den transfer sorusuna cevap!

Lewie Coyle: "Kutlamak istediğim tek kişi var"






















