Rakip zorlandı ve kazandı!
Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakiplerinden Juventus, İtalya Serie A liginde Verona ile karşılaştı.
Webaslan.com
İtalya Serie A Ligi'nde 4. haftaya girilirken, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden, son şampiyon Juventus kendi sahasında Verona ile karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1 Juventus'un üstünlüğüyle sonuçlandı.
Torino ekibi ilk yarıda geriye düşmesine rağmen bulduğu iki golle galip ayrılmasını bildi. Juventus'a galibiyeti getiren goller 40. dakikada Carlos Tevez ve 45. dakikada Fernando Llorente'den geldi. Verona'nın tek golü 36. dakikada Fabrizio Cacciatore'den geldi.
Bu sonucun ardından puanını 10'a çıkartan Juventus gelecek hafta deplasmanda Chievo ile karşı karşıya gelecek. Deplasmandan puansız dönen Verona ise önümüzdeki hafta deplasmanda Torino ile karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı
























