Rakip Anderlecht'e 3 müjde birden!
Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Anderlecht, zorlu mücadele öncesinde 3 müjde birden aldı.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Anderlecht, zorlu mücadele öncesinde 3 müjde birden aldı.
Takımın önemli isimlerinden olan ve sakatlıkları bulunan Fabrice N'Sakala, Matias Suarez ve Andy Najar'ın sarı-kırmızılılara karşı tamamen hazır olacağı bildirildi.
Anderlecht'in 3 yıldız isminin de teknik direktör Besnik Hasi'den görev beklediğini yazan Belçika basını, son iyi haberin de Najar'dan geldiğini duyurdu.
Mikro blog sitesi twitter üzerinden bir açıklama yapan Najar, yüzde yüz hazır olduğunu ve Galatasaray maçında sahada olabileceğini kaydetti.
Bu futbolcuların sağlık durumlarının iyiye gitmesi için adeta seferberlik ilan eden Belçika temsilcisi beklediği sonucu almış oldu. Ağustos ayının sonunda sakatların durumlarının düzelebileceğini söyleyen Arnavut taktisyenin de tüm planları tuttu.




Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!


























