Rafael Leao için Galatasaray'ı kızdıran hamle!
Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rafael Leao için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, bir menajer, Portekizli yıldızı Chelsea'ya götürmek istiyor.
Milan forması giyen ve Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rafael Leao ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
ROMA'DAN GERİ ADIM
İtalyan basınında yer alan habere göre, Roma, Portekizli yıldızın transferi için harekete geçti. Roma, 27 yaşındaki futbolcunun maliyeti ve Leao'nun Serie A'da başka bir kulübe gitmek istememesi nedeniyle bu transferde geri adım attı.
NETO YERİNE RAFAEL LEAO
Leao'yu bir menajerin de Chelsea'ye götürmek istediği belirtildi. Chelsea forması giyen Pedro Neto, İngiliz ekibinden ayrılabilir. Neto ile Manchester City ile birlikte Al-Hilal ilgileniyor. Leao'nun Chelsea'de Portekiz Milli Takımı'ndan arkadaşı Neto'nun yerini alabileceği belirtildi.
Öte yandan Leao için Suudi Arabistan seçeneğinin de hala masada olduğu ancak bu seçeneğin geri planda olduğu yazıldı.
AY SONUNA KADAR VEDA!
Milan ve Rafael Leao'nun ağustos ayının sonuna kadar yollarını ayıracağı öne sürüldü.
MILAN PERFORMANSI
2019 yılından bu yana Milan forması giyen 27 yaşındaki Rafael Leao, İtalyan ekibinde 291 maçta 80 gol attı ve 65 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes'ten Manchester United'a ret!

Borussia Dortmund, Giannis Konstantelias'ı açıkladı

Joey Veeerman'ın Dortmund hayali gerçek oldu!

Roma'da iki transfer yakın!

Newcastle United, Amar Dedic'i açıkladı

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık






























