Radamel Falcao, La Liga'dan dokuz takıma önerilmiş
Radamel Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılarak Rayo Vallecano'ya transfer olduğu süreçle ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'ın 2019 yazında Monaco'dan büyük umutlarla kadrosuna kattığı Radamel Falcao, iki sezon boyunca sergilediği performansla beklentilerin bir hayli altında kalmış ve yüksek maaşı da göz önünde bulundurularak takımdan gönderilmişti.
Yeni durağı olan Rayo Vallecano'da şu ana dek çıktığı dört maçta üç kez fileleri havalandırarak herkesin dikkatini çeken yıldız isimle ilgili olarak İspanyol basınından flaş bir iddia geldi.
Cadena SER adlı radyo kanalı, resmi internet sitesinden paylaştığı özel haberinde 35 yaşındaki santrforun menajeri Jorge Mendes tarafından La Liga'dan dokuz takıma daha önerildiğini duyurdu. Söz konusu kulüplerin Kolombiyalı futbolcunun sakatlıklarından endişe ettikleri için bu transfere yanaşmadığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
