Quaresma'da sıcak gelişme
Galatasaray’ın kulübünden haber beklediği yıldız futbolcunun durumu netleşti. Al Ahli Kulübü Başkanı, Q7’yi satma kararı aldıklarını, görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını duyurdu.
Milliyet

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Ricardo Quaresma için kulübü Al Ahli’den açıklama geldi. Dubai ekibinin yetkilileri geçtiğimiz hafta konuyla ilgili verdikleri demeçlerde önlerinde önemli bir kupa maçı olduğunu ve bu konuyu ilerleyen günlerde masaya yatıracaklarını söylemişlerdi. Geçtiğimiz gün Başkanlık Kupası’nda final maçına çıkan Al Ahli, Al Shabab’ı mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.
Kulüp için kritik bir öneme sahip olan mücadelenin ardından Dubai ekibinden beklenen açıklama geldi. Al Ahli Başkanı Abdullah Saeed Al Naboodah, tekrar transfere yoğunlaştıklarını belirterek, ismi Galatasaray ile anılan Ricardo Quaresma’nın takımdan ayrılacağını söyledi.
Geçtiğimiz hafta Braga’dan orta saha oyuncusu Hugo Viana’yı kadrolarına kattıklarına dikkat çeken Al Naboodah, kulüp yönetimi olarak gerçekleştirdikleri toplantıdan Quaresma’yı satma kararının çıktığını ve yıldız futbolcu için görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Didier Deschamps: "Dembele, Ballon d'Or'u hak etti"

Enzo Maresca'dan Liverpool itirafı!

Arsenal'e Madueke'den kötü haber!

Avrupa'nın 5 büyük liginde neler oldu?

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!
