Qarabağ Ağdam, Leverkusen'e geçit vermedi
Azerbaycan temsilcisi Qarabağ Ağdam, Bayer Leverkusen'e karşı 2-0 öne geçti ancak 90+2'de yediği golle sahadan beraberlikle ayrıldı.
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Azerbaycan ekibi Qarabağ Ağdam ile Alman devi Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi. Bakü Tofiq Bahramov Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 berabere bitti.
İlk yarıyı büyük bir baskıyla ve Leverkusen'e karşı üstün bir oyunla oynayan Qarabağ, 26. dakikada Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Yassine Benzia'nın şık golüyle 1-0 öne geçti. Juninho, 45+2. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü attı.
Bayer Leverkusen, 70. dakikada Florian Wirtz ile farkı 1'e indirdi. Maçın skorunu belirleyen golü 90+2'de Patrick Schick attı.
Bu maça kadar Avrupa Ligi'nde 6'da 6 yapan Bayer Leverkusen, ilk beraberliğini Bakü'de aldı.
Qarabağ Ağdam ile Bayer Leverkusen arasındaki rövanş mücadelesi 14 Mart Perşembe 23.00'te Almanya'daki BayArena'da oynanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy


























