PSG itirafı geldi!
Transfer döneminde yaptığı çılgın hamlelerle gündeme gelen Paris Saint Germain'in Daniel Alves'e de kanca attığı açıklandı.
Webaslan Dış Haberler
RMC'ye konuşarak PSG'nin kendisi için zemin yokladığını ifade eden Alves, "Bu transfer döneminde menajerlerimle temasa geçerek beni kadrolarına katmak istediler. Ama olasılık çok düşüktü. Bundan dolayı aniden başka oyuncularla iletişim haline geçtiler" şeklinde konuştu.
Fransız temsilcisine adeta bir mesaj gönderen sağ bek oyuncusu, "Paris'te oynayabilir miyim bilmiyorum ama gelecekte neler olacağını bilemezsiniz. Onlara kapıları kapatamam. Birgün Barcelona beni istemeyebilir" ifadelerini kullandı.
2011 senesinde Barcelona'yla olan sözleşmesini 2015'e kadar uzatan Dani Alves'in bonservis bedeli 30 milyon euro olarak değerlendiriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!





























