Premier Lig'de flaş uygulama: Hakeme kamera takılacak!
Premier Lig'e bu akşam oynanacak Crystal Palace - Manchester United maçının hakemine 'RefCam' adı verilen bir kamera takılacak. Tek seferlik yapılacak bu uygulamada görüntülerin hakem seminerlerinde kullanılacağı belirtildi.
Fotoğraf : AA
Premier Lig'de bu akşam Crystal Palace - Manchester United'ın karşı karşıya geleceği maçta yeni bir uygulama yapılacak.
İki takımın karşı karşıya geleceği maçın hakemi Jarred Gillett'e 'RefCam' adı verilen ve başa takılan bir kameranın takılacağı açıklandı.
CANLI YAYINLANMAYACAK
Premier Lig'de ilk kez yapılacak bu uygulamada hakem gözüyle alınan kayıtların eğitim programlarında kullanılacağı belirtildi.
Orta hakemin kayda aldığı bu görüntülerin canlı yayınlanmayacağı ancak sezon sonunda paylaşılacağı ifade edildi.
ALMANYA'DA KULLANILMIŞTI
Şubat ayında Bundesliga'da hakem Daniel Schlager, Eintracht Frankfurt - Wolfsburg maçında aynı uygulamayı yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"


























