Prekazi'den Belhanda'ya ağır eleştiri
Cevad Prekazi, sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği maçı sonrası veryansın etti.
Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi, sarı-kırmızılıların Gençlerbirliği maçı sonrası TRT Spor'a flaş açıklamalarda bulundu.
Prekazi'nin açıklamaları şu şekilde:
"Selçuk daha eski günlerinde goller atıyordu. Ben her yerden vuruyordum topa. Benim sert şutlarım vardı. Nerede topa vurmak lazım öğrenmek lazım. Ben de çalışarak öğrendim. Çalışmadan öğrenemezsin ki."
"SEVGİ VE SAYGI KAYBOLDU"
"Kendimi çok kötü hissettim. Bütün Türkiye'de stadyum yepyeni ama o kadar futbolcu yok maalesef. Galatasaray'da iki tane Türk futbolcu var. Diğer takımlarda da aynı. O sevgi ve saygı kayboldu. Artık futbolcular para düşünüyorlar. Ön planda para. Sırf para için değil, seveceksin."
"Galatasaray'da pek beğendiğim biri yok. Gomis tabii golcü. Tanju da golcüydü."
BELHANDA'YA AĞIR SÖZLER
"Belhanda'nın hiçbir şeyini göremedik. Deli gibi oynuyor. Ben hiçbir şeyini göremedim. Trabzonspor'un genci solak müthiş bir futbolcu. Cengiz müthiş bir futbolcu. Emre Çolak'ı sildiler takımdan. Şu takımda garanti oynardı. Belhanda kim?"
.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

























