Prandelli'ye dev destek!
Ünlü İtalyan teknik adam Trapattoni, eleştirilerin odağındaki Galatasaray teknik direktörüne sahip çıkarak "Prandelli iyi iş çıkardı" dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'ye İtalyanlar'ın kurt hocası Giovanni Trapattoni'den destek geldi. Dünya Kupası'na ilk turda veda edilmesinin ardından istifa eden ve sonrasında sarı-kırmızılı takımın başına geçen deneyimli teknik adam, ülkesinde eleştiri bombardımanına tutulmuş, birçok futbol adamı kendisini adeta yerden yere vurmuştu.
Çizme'de bir radyo programına konuk olan Trapattoni, Prandelli'nin elinden geleni yaptığına dikkat çekerek, "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" dedi ve şöyle devam etti: "Prandelli bence iyi şeyler yaptı. Sahip olduğu üzümlerle bir şarap meydana getirdi. Dünya Kupası'nda biraz şanssızdı ama o zamana dek iyi iş çıkarmıştı."
Hocadan çok takımın yetersizliğine vurgu yapan 75 yaşındaki teknik adam, "Milli takım fizik güç ve atletik yetersizliklerin bedelini ödedi. Oyuncularımız oraya kadar bizi götüren isimler. Şampiyon gibi hareket edip etmediklerini tartışmak anlamsız. Malesef duygusal olarak eksik kaldık. Ancak bu tip şeyler olabilir. Platini'nin de olduğu Juventus'u çalıştırdığım dönemde bu benim başıma da gelmişti" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!

Everton, Burnley karşısında iki golle kazandı

Real'de Rodri hareketliliği: City satışa hazır

Rodrygo'ya Dünya Kupası şoku!

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus
























