Prandelli'nin "Umut'u"
Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Umut Bulut'u derbide ilk 11'de düşünüyor.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe derbisine hazırlanan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Umut Bulut'u ilk 11'de düşünüyor. Burak Yılmaz'ın sakatlığı ve Goran Pandev'in tam formuna ulaşamaması sebebiyle seçenekleri değerlendiren İtalyna çalıştırıcı, 31 yaşındaki golcüye şans verecek.
PERFORMANSI SEVİNDİRDİ
Milli takımın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı mücadelede tek santrfor olarak sahaya çıkan Umut Bulut, çok iyi bir mücadele sergiledi ve iyi oyununu şık bir golle süsledi. Hava toplarındaki üstünlüğünün yanı sıra ileride çok iyi baskı yapan ve savunma arkasına başarılı koşular gerçekleştiren deneyimli oyuncunun bu formu Prandelli'yi kiritik derbi öncesinde mutlu etti.
İLK 11'İ UNUTTU
Umut Bulut, Prandelli yönetimindeki yeni Galatasaray'da şimdiye kadar resmi maçlarda ilk 11'de şans bulamadı. Toplam 6 maçta görev aldı. Başarılı santrfor bu maçlarda 128 dakika süre aldı. Umut Bulut'un Fenerbahçe maçında sahadaki yerini alması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'





























