Prandelli'den itiraf: "Ölüm tehditleri aldım.."
Galatasarayımız'ın iki yıllık anlaşma imzaladığı İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, ülkesinin basınına kritik açıklamalarda bulundu.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasarayımız'ın iki yıllık anlaşma imzaladığı İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, ülkesinin basınına kritik açıklamalarda bulundu.
Bu yaz Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda gruplardan çıkamayan ve eleştiri oklarının bir numaralı hedefi haline gelmesinin ardından istifa eden İtalyan teknik adam, İtalyan taraftar tarafından hala ölüm tehditleri aldıklarını belirtti ve "Ben ve ailem hala İtalyan taraftarlardan ölüm tehditleri için mektuplar aldık. Milli takımdan istifa ettim ve tazminat alma imkanım varken tek kuruş bile almadım. İtalya'da antrenörlük yapmayı hiç istemedim ve teklifleri kabul etmedim" dedi.
Kendisinin arkasından işler çevrildiğini belirten Prandelli, "Bazı oyuncularım korkmuştu ancak soyunma odasında bir bölünme olduğu doğru değil. Brezilya'daki kamp süresince ailelerin bizim ile birlikte olması pozitif bir etki oldu ancak içeriden birisi beni haince suçladı" ifadelerini kullandı.
Ayrıca kendisinin Schettino ile kıyaslanmasına alındığını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Schettino ile kıyaslandığımı duymak beni kırdı ancak bu da futbolun cilvesi" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor

Anne Hathaway: "Benim favorim David Raya"

Denzel Dumfries'ten Real Madrid itirafı

"Alçı ustası, futbolu benden daha iyi biliyor!"

Manchester City dosyasının inanması güç perde arkası!

Manchester City'ye bir şok daha: Vergi soruşturması gündemde!

Alex Ferguson'dan Old Trafford itirafı: "Korkmuştum"























