Prandelli'den itiraf: "Ayrılmak istemedim"
Bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Cesare Prandelli, 2005-2010 yıllar arasında görev yaptığı Fiorentina'dan ayrılmak istemediğini itiraf etti.

Son olarak Valencia'da görev yapan ve 2014-2015 sezonun başında Galatasaray'ı çalıştıran Cesare Prandelli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"SORUN ÇIKARMAMAK İÇİN..."
İtalya Milli Takımını çalıştırmadan önce 2005-2010 yılları arasında Fiorentina'da görev yapan Prandelli, "Birçok kez söyledim. Hiç ayrılmak istemedim fakat kimseye sorun çıkarmayı istemediğim için başka bir şey söyleyemeyeceğim" şeklinde konuştu.
"GELİŞMESİNE YARDIMCI OLABİLECEĞİM..."
Valencia'da 2.5 ay ve Galatasaray'da 3.5 ay kalabilen Prandelli, "Büyümesine ve gelişmesine yardımcı olabileceğim bir kulübü çalıştırmak istiyorum. Göreve geldiğim anda kazanmamız gerektiğini düşünülen bir kulüp istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Fiorentina'nın Serie A'daki performansını da değerlendiren Prandelli, "Fiorentina biraz acı günler geçiriyor ama kriz yok. Torino'ya karşı ilk 60 dakikada iyi oynadı." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
